GURMANO

Heerlijk zijn de zoete paprika's en/of pepers met kaas uit Macedonië. Wij importeren deze van een gerenommeerd bedrijf in Macedonië namelijk: Krivogastani Promet welke is opgericht in 1990.

Het bedrijf begon in 1997 met het verkopen van verse groenten en veroverde de Europese markt door de hoge premium kwaliteit en de aantrekkelijk prijs. 

In 2013 begon het bedrijf met groenteverwerking en in een zeer korte tijd zijn haar paprika- en peperproducten te verkrijgen op de Europese, Australische en Amerikaanse markten. 

De producten vallen in de klasse van delicatessen want ze zijn gemaakt volgens de zelfgemaakte recepten uit hoogwaardige ingrediënten. 

De eindproducten zijn van goede smaak, verpakking en uiterlijk. 

Vanaf het begin van de plantaardige verwerking werkt deze leverancier met het HACCR kwaliteitssysteem en sinds augustus 2016 hebben zij ook de IFS geïmplementeerd, welke garandeert dat we te maken hebben met de productie van veilig voedsel.

Voor meer informatie of bestellingen neem contact op met onze accountant via info@macnedimport.nl

 

AJVAR

Met dank aan het warme klimaat, groeien paprika's bijzonder goed in Macedonië. Het is dan ook niet vreemd dat Ajvar, gemaakt van paprika's erg populair is. Een heerlijke Tapenade. 

Een echte Macedoniër maakt de Ajvar zelf thuis, onze Ajvar is volgens dit huisrecept geproduceerd en heeft dus de unieke smaak en is natuurlijk, dus geen kunstmatige kleur- geur- en/of smaakstoffen.

  • net weight 300 gr.
  • dry weight 300 gr.
  • composition: roasted peppers, sunflower oil, salt.

 

FERGESA

Macedonië en Albanië zijn twee buurlanden. Dit is terug te zien op culinair gebied. Zo heeft Macedonië Fergesa omarmd. Een heerlijk product op stokbrood, toastjes en wordt ook verwerkt in maaltijden en salades. Net als Ajvar ontbreekt Fergasa aan geen enkele traditionele Macedonische maaltijd. 

  • net weight 300 gr.
  • dry weight 300 gr.
  • composition:  pepper pieces, dried peppers, cheese, oil, salt, garlic, sugar.

 

RED PEPPERS WITH CHEESE

Een heerlijkheid deze Tapa. Lekker bourgondisch genieten naast het heerlijk glaasje Macedonische wijn. Deze tapa smaakt eerlijk en naturel. Geen kunstmatige kleur- geur- en/of smaakstoffen. 

  • net weight 300 gr.
  • dry weight 300 gr.
  • composition:  peppers, cheese, oil, salt