Wie zijn wij?

MacNed Import is in 2016 ontstaan bij de studie Internationalisering op een Business school in Goes. Een aantal studenten en hun docenten legden contact met Universiteiten in Oost Europa waaronder Macedonië. Vanuit dit contact groeide een warme band tussen de twee groepen studenten. Door deze warme contacten, bezoek aan Macedonië is er een ijzersterk netwerk opgebouwd. Zowel met de ambassades, bedrijfsleven als de universiteiten.

 

Inmiddels zijn wij afgestudeerd en hebben ons samen met docenten er op toegelegd om bedrijven vanuit Macedonië te vertegenwoordigen in Nederland. Verder vinden wij maatschappelijk ondernemen belangrijk en willen daarom met de stichting Students International jongeren ondersteunen om zo toekomstperspectieven te verkrijgen. Dit niet alleen voor henzelf maar ook voor hun land van herkomst. 

Het Importbedrijf welk wij mede hebben opgezet tijdens ons afstuderen en waar studenten van de business school in blijven afstuderen zal daarom ook een gedeelte van hun inkomsten afstaan aan deze stichting.

Wij coachen hen en zorgen vanuit ons bedrijf MacNed dat er continuering is.

 

De bedrijven welke wij in directe lijn vertegenwoordigen met wekelijkse bevoorrading zijn:

  • Krivoġatani Promet, merknaam Mac Peppers, of private label
  • Vitaminka Prileb, grote verscheidenheid aan producten vooral private label
  • Onze eigen wijn “DAMJAN” van de wijngaarden Tikves en Skovin

  

Door de samenwerking met Macedonische Universiteiten, goede verstandhouding en bijstand van de  Ambassades en Kamer van koophandel in Macedonië kunnen wij ook als intermediair voor Nederlandse bedrijven richting Macedonië dienen.

 

 Kortom wij zijn een bedrijf, specifiek gericht op de handel met en uit Macedonië, verzorgen hoogstaande kwaliteitsproducten tegen echt betaalbare prijzen. Ons slogan is: "echt betrouwbaar en gewoon goed!"

C.A.W. LOUWERSE

account consumenten, key accountant Nederland supermarkten en groothandel


C.M.J. van de Wouw pH.d.

Organisatie en Marketing, begeleiding studenten in samenwerking met de stichting Students International.


C.J.M. van de Wouw

Binnendienst logistiek, facturatie, key accountant mkb en België


D. Stojanoski LLM.

Communicatie en logistiek Macedonië-Nederland en Nederland-Macedonië